Gjestehavna Båtlaget og Korona

Gjestehavna Båtlaget og Korona

18.04.20 01:00 av Asbjørn Nesse

Gjestehavnen er åpen (foreløpig). Det kommer stadig meldinger i media og på nett om flere gjestehavner langs kysten som stenges av kommuner, og vi har naturlig nok hatt en pågang om Hjeltefjorden Gjestehavn kommer til å være åpen i påsken eller ei. Foreløpig har ikke Øygarden Kommune gitt føringer som sier at vi skal stenge, men vi vet at spørsmålet om gjestehavner og bobilparkeringer skal kunne holdes åpent diskuteres i kommunen. Du vil i artikkelen finne båtlagets egne tiltak for å hindre smittespredning og annen viktig informasjon for besøkende...

Les mer
Presentasjons møtet -  Hjeltefjorden Båtlag

Presentasjons møtet - Hjeltefjorden Båtlag

31.12.19 00:00 av Asbjørn Nesse

Om det var mye informasjon å fordøye på informasjonsmøtet, eller du ikke kunne stille så finner du et sammendrag i denne artikkelen. Dette er en sammensetning av stikkord og tekster fra forberedelsene til møtet og med bilder fra presentasjonen, samt også mer utfyllende informasjon på enkelte punkter. Dersom du vurderer å registrere deg for tildeling av båtplass anbefaler vi at du leser denne artikkelen.

Les mer
En havn blir til #2

En havn blir til #2

11.03.19 10:15 av Asbjørn Nesse

Det jobbes for fullt i Hjeltefjorden Sjøfront. Anleggsarbeidet er i parkområdet startet opp etter vinteren, hvor det skal komme blant annet scene, parkanlegg og bane for hesteskokasting. Anleggsarbeid med selve havnen er også godt i gang, hvor bygging av vei/tilkomst sør for bobilparkering nå har kommet over til Tednholmen . Her skal det støpes kai for tilkomst til flytemolo, og plasseres bunkringsanlegg.

Les mer
En havn blir til #1

En havn blir til #1

25.02.19 22:50 av Asbjørn Nesse

I dette vakre området like nedenfor Kommunehuset i Øygarden er det nå planlagt en flytemolo på 150 meter. Det blir en marina med flere gjesteplasser, mange faste plasser, samt drivstoff pumper for båttrafikken. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Les mer