Bobilparkering i Hjeltefjorden Fjordpark

 

Øygarden Kommune har tilrettelagt totalt 12 parkeringsplasser for bobiler med strøm lett tilgjengelig i Hjeltefjorden Fjordpark. Det er mot betaling muligheter for å benytte toaletter og dusj i servicebygg som du finner sentralt i fjordparken.  Ved nedre bobilparkering, like ved steinmolo/vei til Tednholmen finner du også en tømmestasjon for septik og gråvann, samt mulighet for å fylle ferskvann.

 

 

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at det ikke er båtlaget som drifter bobilparkeringen, her må henvendelser og betaling rettes til Blom Servicesenter AS - YX Rong ved hovedvei. 

 

 

Øvre Bobilparkering: 

Øvre bobilparkering ligger like ved servicebygget og er sentralt plassert  i Fjordparken. Beliggenheten er som bildet viser litt løftet fra sjøen, og med utsikt over gjestehavna og Hjeltefjorden. Det er her 5 plasser som er tilrettelagt for bobil med strøm lett tilgjengelig.

 

Nedre Bobilparkering: 

Nedre bobilparkering ligger helt ved sjøen, like ved steinmolo og vei til Tednholmen. Du kommer her tett på sjøen og har utsikt over til Tednholmen samt nordover Hjeltefjorden. Det er her 7 plasser tilrettelagt for bobil med strøm lett tilgjengelig.